Bestill jubileumsboken

Maritim medisinsk historie sett fra Norge

er den første boken som er skrevet om dette tema i Norge. Boken ble utgitt i forbindelse med foreningens 50 års markering. Boken handler om faget i Norge fra 1800-tallet og fremover. Foreningens liv er i bakgrunnen, faget og fagets plass i skipsfarten og i samfunnsutviklingen er i forgrunnen. Du kan også lese den interessante historien om Radio Medico som er meget eldre enn de fleste er klar over. Her finner du også historien om norsk cruisemedisin, de første femten årene av Norsk senter for maritim- og dykkemeidisn og ikke minst den norske satsingen på internasjonal maritim helse.  

Boken er forfattet og redigert av Jan Sommerfelt-Pettersen med bidrag av Tim Carter, Eilif Dahl, Johan Foss, Bjørn Helge Johnsen, Alf Magne Horneland, Vilhelm Koefoed, Mohammed Saeme og Agnar Tveten. 

Boken er en mursten på hele 440 sider.  Boken selges til en sterkt subsidiert pris på kr 200. Hvis du vil ha boken sendt i posten blir det et tillegg på 150 for pakking og porto. 

Bestilling foregår ved at du betaler inn enten 200 (hvis avhenting hos presidenten) eller 350 ved forsendelse i posten per bok til konto 5216 05 07594. Send samtidig en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med antall bøker du vil ha og eventuelt hvilken adresse du vil ha den (eller de) sendt til.

Boken er også publisert åpent på nettet (open source). Du kan lese den kapittel for kapittel her. Men hvis du vil ha en bok å holde i er det bare å bestille et eksemplar. 

 

Medlemslogin

Motta NFMM nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.