Fagseminar i maritim medisin 2020

Stedet å treffe maritime medisinere i år er på Hotell Opera i Oslo fra 16. til 17. oktober. Vi arrangerer årets fagseminar for sjømannsleger og alle andre som er interessert i maritim medisin. Dette er årets treffsted for fagfolk som vil pleie og utvikle vårt nettverk både faglig og sosialt.

Program (tentativt) og ytterligere informasjon finner du her. Det er en festmiddag på fredag kveld som krever egen påmelding. 

Når det gjelder smitteverne er vi er godt innenfor de krav myndighetene setter til et lovlig og trygt seminar. Vi har satt et øvre tak på antall deltagere. Vi har vært i kontakt med hotellet og alle regler for smittevern vil bli ivaretatt på en god måte. Noen av foredragene vil av smittevernmessige grunner foregå elektronisk.  

I år arrangeres seminaret over to dager og er på 15 timer. Seminaret er godkjent som emnekurs av Legeforeningen. Seminaret er ikke godkjent som repetisjonskurs av Sjøfartsdirektoratet (men er godkjent som tellende til fornyelse av godkjennelse som sjømannslege iht forskriftens §7b). 

Reise og overnatting ordnes av den enkelte. Hotellet har en del rom til redusert pris for påmeldte forutsatt bestilling før 15 september. Påmeldingsfristen for deltagelse på seminaret er passert og seminaret er fulltegnet.   

Vi har åpnet for digital deltagelse på seminaret både fordi seminaret er fulltegnet og fordi vi har hatt en grense for deltagelse pga smittevern. Bli med på seminaret via Zoom. Send en epost til presidenten med navn, epost og mobil. Prisen for kun elektronisk deltagelse er lav siden dette er et eksperiment. Påmeldingsinformasjon finnes her

Medlemmene innkalles til generalforsamling som vil foregå under seminaret. Dagsorden følger vedtektene og årsberetning, regnskap og revisors rapport vil bli presentert og valg gjennomført. Papirene gjøres tilgjengelig ved fremmøte. Generalforsamingen vil ikke være elektronisk.   

 

Medlemslogin

Motta NFMM nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.